Städa, städa, städa

Sitter här hemma och gör absolut ingenting men borde egentligen gör massor.. Har lovat Alex att båda dammsuga, vika tvätten och diska innan vi ska iväg ikväll. Och om jag hann skulle jag även stryka. Har massa blusar som verkligenbehöver strykas innan jag kan använda dem igen. men det är ju så tråkigt! Men borde väl sätta fart nu egentligen...

Men det finns så mycket annat som är roligare att göra ju. Bland annat håller jag på att läsa den 7:e (sista) Harry Potter boken på engelska. Och den är bara såå spännande! Man kan knappt släppa den ifrån sig. Det är farligt. Sen kan man ju titta på tv eller sitta vid datorn, hehe. Allt det är ju mycket roligare än att städa.
Men ordspråket: "Vill man bli fin får man lida pin" gäller väl på hemmet oxå. Eller rättare sagt, vill jag få hemmet fint får jag lida pin ;).

Men har i alla fall en rolig sak att se fram emot sen ikväll! Ska på middag hemma hos Lisett & Patrik kl.19 vilket ska bli jättetrevligt!
Men det får bli en lugn kväll för imorgon är det badmintontävling på Aura. Måste ju vara pigg och fräsch så att jag vinner ALLA mina matcher..

Kollar just nu på Extreme Home Makeover på tv, det är helt sjukt vilka hus de bygger upp till dem. Tänk om man kunde haft det så. Åka på semester och när man kommer hem så står ens drömhus färdigt!!!

En ny favorit!!!


Hehe, skrev ju nästan precis att jag hade hittat vilken mobil jag vill ha, men nu har jag hittat än ännu finare (och bättre)...

Samsung Jet S8000 Urban Violet!!

Samsung Jet S8000 Urban Violet (3G)

Har inte sett deninnna för den verkar inte finnas i den färgen någon annanstans än inne på Katshing. Och jag älskar rosa, men lila är ändå min favortifärg! Och den har dessutom en bättre kamera och ska dessutom vara riktigt snabb i reaktionen... Alltså det är denna mobil jag viill ha =).

Men tyvärr går inte min bindningstid på min nuvarande mobil ut förrän i typ  februari, suck!
Man ska inte binda upp sitt abbonemang på 24 månader, det är alldeles förlänge. Jag hinner i alla fall tröttna långt innan dess...

Bloggdesign

Försöker ändra utseendet på min blogg lite, men är inte särkilt bra på det där med bloggdesign.
Hade egentligen velat ordna nån fin header, men vet inte hur man gör i typ photoshop...

Men har i alla fall lyckats ändra till en bakgrundbild!!!

Vill ha!

LG KM900


Denna mobilen står verkligen högt upp på min önskelista... Vill ha!!! Och såklart vill jag ha den i rosa =)

Mätt!

Så himla mätt är jag nu...
De som jobbar på min praktikplats går ut och äter varje lunch, ingen har med sig mat. Men eftersom lilla jag är student och därför inte särskilt rik brukar jag ändå vara duktig och ta med mig mat hemifrån.
Och det hade jag gjort även idag. Men när de andra sa att de skulle gå och handla kebab och frågade om jag ville följa med så kunde jag inte låta bli. Det lät ju betydligt godare än min matlåda med makaroner och köttbullar med tomatsås.
Vi gick till ett kebabställe och som vanligt kunde jag inte nöja mig med bara en kebab, utan jag ska ha allt! Så det blev en kycklingkebabtallrik med pommes frites. Och sen fick man välja mellan två storlekar, liten eller stor. Och jag som tänkte att jag var ganska rolig sa såklart att jag ville ha en stor. Men de som jobbade bakom disken tittade lite konstigt på mig och frågade mig en gång till vilken storlek jag ville ha. Så jag blev lite fundersam och ändrade mig till slut till en liten. Och TUR var det! När vi kom tillbaka till kontoret och skulle äta öppnade jag upp lådan och såg världens största kebabtallrik! Där var sjukt mycket av allt... Men gott var det! Och nu stinker man riktigt mycket vitlök, men det var det värt :)!

Lång dag...

Har knappt någon tid över på vardagarna för tillfället... Är helt slut när helgen väl kommer och då gör man ju så mycket annat roligt som man inte hinner med på vardagarna, så då har man inte heller någon tid över.

Som idag var jag först på praktiken kl 8-17, sen hann jag hem o ta en frukt och byta som, sen var jag tvungen att köra för att hinna i tid till träningen som började kl 18. Jag tränade badminton 18-20 och kom hem halv 9. Det var första gången idag som jag hann sätta mig ner i soffan. Och så är det typ varje dag. Men jag ska inte klaga för det är myc ket roligare att ha något att göra än att bara sitta hemma. Och träningen har jag ju valt själv.. Men om jag inte hade tränat så hade jag nog varit betydligt mindre nöjd med mig själv.

Spelar ju badminton nu igen och tycker att det är riktigt roligt för tillfället =). Jag ska till och med tävla både denna helgen som kommer och helgen efter det. Denna helgen är det en inividuell tävling där jag ska spela dubbel och mixed och nästa helg är det seriespel. Båda helgerna är det hemmatävlingar, vilket är väldigt skönt! För då hinner man göra lite annat än att spela badminton under helgen oxå...

Dagens ordspråk...

... Det bästa sättet att bli kvitt en frestelse är att falla för den.

Trött!

Det var riktigt jobbigt att gå upp ur sängen imorse...
Man ska ju vara utvilad efter helgen men det känns nästan alltid som att jag är tröttare på måndag morgnar än någon annan morgon i veckan, fattar inte varför!

Men jar har i alla fall haft en riktigt bra helg. Slöade hela dagen igår men på kvällen kom Malin & Micke hem till oss på middag. Vi åt pasta carbonara gjord på riktig grädde, mums! Och efter det hade vi ostbricka.. Riktigt bra bakismat, hehe =).
Det var kul att träffa Malin & Micke, blir tyvärr alldeles för sällan för tillfället.. Det är som att vi bor "för nära" varandra, så då blir det inte av att vi träffas, knäppt!

Nej, nu får jag väl fortsätta att jobba. Sitter här på praktiken, men är seg i huvudet idag så orkar inte riktigt tänka...

Dagens ordspråk

Livet är en gåta, som ingen kan gissa.


Gårdagens fest = Huvudvärk idag!

Lite bilder från gårdagens fest hemma hos Sandra!
















Det var en riktigt rolig kväll! Kul att festa med alla bamintonare igen. Händer inte så ofta nuförtiden...
Vi skulle även gå ut sen var det tänkt, men som vanligt kom vi inte iväg i tid. Så när vi kom till Hipp vid halv2 var det superlång kö. Och när klockan var nästan 2 hade vi inte kommit in än och då tyckte én del av oss att det inte var lönt längre eftersom det stänger redan kl 3. Så vi åkte hem igen.... Men annars var det en superlyckad kväll!!!

Och det kände jag av att det hade varit när jag vaknade i morse! Jag säger bara en sak, huvudvärk, hehe. Men det börjar kännas bättre nu, så det är lugnt.

Nu ska jag börja fixa här hemma inför middagen med Malin & Micke ikväll...

Viloförmiddag

Har precis ätit frukost (lunch)... Gott!





Har verkligen inte gjort någonting idag.. vaknade vid halv 10 när Alex gick det jobbet och sen har jag bara legat kvar i sängen och läst. Har precis lånat den sista Harry Potter boken på engelska från biblioteketm så nu kan jag knappt slita mig. De böckerna är bara så bra!!! Var en motståndare till dem från början ör jag gillar inte filmer och böcker som onaturliga, men jag har verkligen ändrat uppfattning om dessa böckerna. De är så spännande så att man knappt kan lägga dem ifrån sig. Vilket kan vara en nackdel när man egentlkigen har en massa annat som man borde göra istället, och de är ju ganska så tjocka så de tar ett tag att läsa...

Men nu borde jag börja göra mig iordning. Funderar även på att gå och sola så att jag inte ser så blek ut ikväll! Jag och de flesta i badmintongänget ska ju hem till Sandra ikväll för förfest och sen utgång!! Det ska bli rikigt kul!
Men innan dess ska jag & Alex hem till vänner till Alex familj på middag.. Aldrig fel med gratis mat, hehe. Och sen är där ju trevligt sällskap oxå, så även det ska bli riktigt kul!

Mitt största problem är vad jag ska ha på mig ikväll!?!?! varför är det alltid så att det känns som att man inte har någonting fint att ta på sig varje gång man ska ut?? Och så har man egentligen garderoben full, mysko!


Nu är det äntligen helg!!!

En del av klassenpå Boomers

En bild med en del av min fina klass på Boomers. Vi bowlade med den nya redovisningsklassen i tisdags och efter det gick vi vidare till Bomers för lite öl & snacks... Mycket trevligt!
Jag går i en superbra klass vilket är väldigt skönt!
Vi hittar på en del ihop vilket är riktigt kul! Bland annat ska vi ha höstfest den 21 novemeber =)! Men har ett problem där, för samma dag ska Patrik ha födelsdagsfest, vet inte hur jag ska göra, hjälp! vill ju helst gå på båda två. Men men, men kan ju tyvärr inte få allt här i livet =)...

Har precis varit på systemet och laddat upp inför helgen. Köpt vin till middagen ikväll och cider & öl till festen imorgon.. Det kommer bli en tuff helg känner jag på mig, hehe.

Och  nu väntar jag bara på att Alex ska komma hem, för då ska vi åka till det nya IKEA! Jag är riktigt förväntansfull.. Men vi har inte så mycket tid där idag, för Sandra & Jarrod kommer ju hem till oss kl 7. Men en liten tjuvtitt hinner vi med i alla fall!


Praktik

Ja, då sitter man på jobbet (praktiken) igen...
Men det är i alla fall sista dagen för denna veckan för sen är det helg! Och på fredagar slutar vi redan kl 15, vilket är riktigt skönt =). De andra dagarna jobbar jag 8-17 så frdagar känns som rena lyxen.

Veckorna går så himla fort för tillfället.. Man har saker bestämda varje dag. Igår var Helena, Janne och barnen hemma hos oss och åt middag. Och samtidigt fixade Janne vår el, perfekt =). Det va alldels för länge sedan vi träffade dem. Får försöka ta tag i det dät igen och åka till Ystad och hälsa på dem snart!
Sen ikväll kommer Sandra & Jarrod hem till oss på middag, vilket ska bli väldigt kul eftersom Sandra inte har sett vår lägenhet sedan vi började renovera! Ska förresten lägga ut bilder på renoveringen snart!
Och imorgon ska vi först på middag hos några vänner sen ska vi på fest med utgång hos en annan kompis senare...
Och sist men inte minst kommer Malin & Micke hem till oss på middag på söndag!

Så man kan ju lugnt säga att det är en "busy" helg =)! Men det är kul! Och så fortsätter det nästan varje helg ända fram till jul, pust! Men man väljer ju det själv. Om jag känner att jag inte orkar med får jag väl avboka nåt, men det tror jag inte..

Nej, nu ska jag försöka få någonting gjort och inte bara sitta här och skriva! Eller det kanske jag kan skriva i min tidrapport på jobb, satt och bloggade, hehe!

Ett nytt försök!

Ja, jag har ju inte precis varit bra på att skriva här, men ska försöka ändra på det nu. Det känns som att det är min tur att börja skriva nu =)...

Nu när jag är ute på praktik sitter jag ju vid datorn hela dagarna och lite tid har jag ju över då och då, så jag kan skriva lite här! Jag har praktik på Grant Thornton, som är en av Sveriges största redovisningsbyråer, så det är superbra! Hoppas  bara de tycker om mig också så kan jag kanske få jobb där till sommaren när jag tar examen. Det hade inte kunnat bli bättre!!!
Ja, jag tar examen redan till sommaren, tiden går så sjukt snabbt! Det känns som att det bara var en månad sen jag började skolan nästan, men det är ju över ett år sen, hjälp! Men så kul det är att gå i skolan =). Vill knappt sluta plugga redan till sommaren...

Nu ska jag titta på mammas pojkar, tjejerna där är helt sjuka! Och det värsta är att jag vet vem en av tjejerna är som är med. Jag var på guideskola med henne i Egypten, haha!
Men det är riktigt kul att kolla på sådana program så att man kan skratta åt hur blåsta de är!!!

RSS 2.0