25-årspresent!

Idag kom min present från sambon med posten. Han hade beställt en pulsklocka till mig som tyvärr inte hann komma fram i tid. Han fick gå och hämta den direkt när han kom hem från jobb och sen dess har jag suttit och läst bruksanvisningen och pillat på klockan. Den har sjukt många finesser och den är dessutom riktigt snygg! Den kan bland annat göra personliga träningsprogram till en och sen ger den en feedback på hur det går =).

Det ska bli riktigt skoj att prova den! Nu har jag inga undanflykter för att inte träna. Med denna kommer det bli riktigt kul att se ens egen utveckling m.m.

Så här ser min nya fina klocka ut...


Fin va!

Imorgon ska jag använda den för första gången, spännande!

Dags för en ny start!

Ja, förra veckan skulle egntligen vara startenb på en bra träningsperiod för mig... Men nånting hände. Det blev endast träning måndag och söndag. Inte bra!

Får skylla på att jag fyllde 25 år i fredags och hade massor att fixa med inför släktkalaset fredag kväll. Men det är en lam ursäkt! Det stoppade mig endast att träna på torsdagen och fredagen, de andra dagarna hade jag all tid i världen. Jag orkade bara inte!

Men det blir det ändring på denna vecka! Ska snart iväg till gymmet och träna styrka och kondition. Sen pöå onsdag har jag planerat att spela badminton. Har även bokat pass på friskis i helgen: Indoor Walking/cirkelgym på lördag och Skivstång/spinning på söndag. Och jag ska verkligen gå på dessa passen. Jag mår ju mycket bättre när jag tränar och framför allt blir jag mer nöjd med mig själv och kan koplla av bättre. Hur skönt är det inte att komma hem och duscha och sen krypa ihop i soffan efter en lycka träning! Då har man ingen ångest för att man sitter ner och kroppen känns så skönt trött!


Rösta på min bikini!!!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

 

Jag har nu designat min egen bikini inne på Nelly. Vinnarens bikini blir producerad.. Så gå gärna in och rösta på mig!!!


Det blir inte alltid som man tänkt sig...

Idag var det tänkt att jag & Alex skulle gå på Yoga på kvällen... Det blev inte av, utan istället har jag tvättat min cykel och sen har vi plockat undan och dammsugat i lägenheten. Skönt! Det behövdes verkligen... Tycker inte om att sitta i soffan och se en massa saker ligga framme, kan inte slappna av riktigt då.

Men nu kan jag sitta i soffan med datorn och bara slappna av, för nu är här superfint hemma =).

Har precis laddat ner bilder från bilder.alltinggratis.se
Fick för mig att jag ville ha en riktigt "vårig" bakgrundsbild och eftersom jag inte har några sådana foton som jag ville ha så laddae jag ner bilder från internet istället.

Exempel på bilder jag laddat ner:


Blir glad när jag ser en sådan bild när jag öppnar datorn. Gör att jag tänker på varmare tider =).

Harmoni Hudvård

Var på hudanalys på Harmoni Hudvård idag. Har varit där en gång innan för att prova ut vilka rengöringsprodukter som är bra för min hud. Idag var jag där på kontroll igen för att se om de produkter jag köpte prover på sist var rätt, och det var de. Så nu köpte jag stora flaskor av dem. Min hud har verkligen känts mycket piggare och inte alls lika torr som innan sen jag började Exuviance produkter för ca 3 veckor sen! Det är verkligen något jag kan rekommendera...


Jag köpte dagkräm, nattkräm, rengöringsmjölk och ansiktsvatten idag.

Vill även köpa deras ögonkräm och rengöringsmask senare, men produkterna kostar ju ganska mycket. Dessutom fyller jag ju år nästa vecka så tänkte önska mig presentkort på Harmoni då. Vill även gå på ansiktsbehandling där snart...

Harmoni Hudvård drivs av två söta tjejer som heter Felicia & Lina. Den ligger på Södra Förstadsgatan i Malmö. En liten, mysig och personlig salong. De har en hemsida där ni kan gå in och titta om ni vill: Harmoni Hudvård


Löpning ute =)

Har sprungit min först löprunda utomhus för året idag. Så himla skönt var det! Trodde att jag skulle frysa men det gjorde jag absolut inte. Skönt att börja springa ute nu när solen är framme och det dessutom är ljust lite längre på kvällarna så att man slipper springa i mörkret.

Jag var inne på jogg.se innan och ritade upp en "stadsrunda" från Värnhem innan. Den blev 5 km lång. Precis lagom att börja med eftersom jag inte sprungit på ett tag...

Tiden på rundan blev 25 min och 50 sekunder, det vill säga 5.10 per kilometer. Helt ok! Det kändes bra att springa, men fick lite ont i lungorna av den kalla luften. Men det absolut bästa var mina löparskor som jag sprang i för första gången idag, helt underbara är de =).


Asics Gel Kayano

Dagens träning = inställd

Jag hade planerat att gå ut och springa idag direkt efter jag kom från från skolan. Men när jag kom hem och satte mig i soffan var jag helt slut, så det blev tyvärr ingenting med det..
Jag som har tänkt på det i flera dagar nu när våren äntligen börjar komma till Malmö. Det är ju fortfarande jättekallt ute men solen börjar komma fram och den värmer en lite.

Nu måste jag verkligen komma iväg och träna imorgon!

100-årsfest!

Här kommer lite bilder från helgens 100-årsfest (25*4)!!! Den var riktigt lyckad...


Vi som hade festen och har fyllt/fyller 25 år! Sara, Lisett, jag & Helena


Malin & Micke


Patrik


Emma & Jennie ska ta tårta


Emelie, Sandra & Jocke


Alex & Patrik





Badminton-gänget


Klasskompisarna


Emelie & Lisa posar =)


Dans =)


Jag & Hampus


Sång för de fyra födelsedagsbarnen..


Min underbara examnesgrupp!


Sara & Micke =)

Tack allihop för en riktigt rolig kväll och för alla fina presenter! Det kunde inte blivit bättre =)

Förberedelser!

De tre sista dagarna har varit fulla med förberedelser inför kvällens fest!

I torsdag bakade jag och Lisett åtta tårtor... De blev superfina =).
Sen igår var vi och handlade all mat inför festen och efter det åkte vi hem till Lisett & Patrik och åt tacos ihopa alla vi som ordnar festen.
Och idag var det till att hoppa upp ur sängen kl 8.30. För kl. 9.30 började dagens förberedelser med gemensam frukost hemma hos oss. Sen var det dags att åka iväg till lokalen för att packa in alla saker, göra pastasallader, sätta i ordning bors och stolar, duka, pynta m.m. Vi har precis kommit hem igen...

Så nu är det dags att hoppa in i duschen och börja göra sig i ordning, för kl 18 ska vi va i lokalen igen!

Vi har lagt ner riktigt mycket tid på det här...
Så hoppas verkligen det blir kul ikväll!!! Men det e jag säker på att det kommer bli =).

Nu börjar jag få bråttom... Lägger upp bilder från kvällen här sen!
Vi ses i dimman, hehe!

Dagens händelser..

Idag har det varit jobb med examensarbetet som gällt hela dagen, från 9-16.



Efter det åkte jag hem och åt middag för att åka vidare till träningen. Dagens träning bestod av badminton mellan kl 19-21. Riktigt seg i kroppen var jag efter gårdagens träning... Men det var kul för det var väldigt länge sedan.




Efter det åkte vi till Coop för att handla hem lite förnödenheter. Bland annat nya bär till mina goda smoothies som jag dricker minst en gång om dagen. Idag handla jag hem: blåbär, hallon, mango och ananas. Mums!

Nu är det dags för att se de två avsnitt av Greys Anatomy som jag missat! Sen är det dags för sängen..
Ska upp tidigt imorgon för att jobba med examensarbetet kl 8-16 och sen baka tårtor resten av kvällen inför festen på lördag =).

Styrketräning + löpning

Det var första gången jag var på gymmet och tränade plus sprang på löpbandet idag. Har mest blivit andra former av träning de sista månaderna...

Men jag körde ändå på hårt direkt! Lika bra att komma igång ordentligt liksom =)

Styrketränade först överkropp:
- Bröstpress
- Chins
- Dips
- Lat pull down
- Biceps
- Abdominal-crunch
- Side bend (sidorna av magen)
- Rygglyft
(vet inte vad alla maskiner heter på svenska, så jag skriver det engelska namnet som står på maskinerna istället)

Sen gick jag ner och sprang på löpbandet. Tänte först bara springa 4 km eftersom det var första gången jag löptränade på länge, men efter ca 10 min så tänkte jag om =)
- 5 km löpning på 25 min och 24 sek (5,04 per km)

Det var riktigt jobbigt, men kändes samtidigt riktigt bra efteråt! Nu ska jag bara försöka hålla i det också...

Nu har jag ätit middag och kollat på Desperate Housewives.. Det började ju sändas i Sverige igen förra veckan, men då var jag i Italien. Så var tvungen att ta igen förra veckans avsnitt innan kvällen avsnitt! Det är bara såå bra! Desperate och Grey´s Anatomy är de två serier som jag verkligen följer!
Har även ett Greys avsnitt att ta igen också innan imorgon kväll eftrersom det också började förra veckan..

Italien!

Nu har jag lkommit hem från min skidsemeste i Italien.. tyvärr! Har lite ängest över att "redan" vara hemma i den gråa vardagen igen. Men det positiva är att snön har smält undan här hemma, skönt!

Men vi har i alla fall haft en riktigt bra och roliga skidresa....
Vi gav oss av kl. 14 fredagen den 26 februari och var framme i Canazei kl.7.30 lördag morgon. Då var det bara att ta på sig skidkläder och pjäxor och ta med sig skidorna till kabinbanan... Det var en helt underbar känsla att stå högst upp på toppen, ta på sig skidorna och sen köra de första svängarna! Kan inte fatta att det var tre år sen sist, så lång tid får det inte ta igen. Den kvällen var man ganska trött.

Resten av veckan förflöt på ingefär samma sätt. Upp kl 7 på morgonen för att vara i liften när den öpnnade kl.8.30. Åka skidor hela dagen sen lite after-ski hemma i lägenheten de flesta eftermiddagarna. Vi åt även middag där hemma i lägenheten alla dagar utom fredagen då vi gick ut och åt i Canazei.
Vi hade en tjejkväll och en killkväll då man skulle laga trerätters åt det andra könet. Vi gjorde ostbricka till förrätt, pasta med bacon, champinjoner och paprika med matlagningsgrädde till huvudrätt och världens största marängsuisse till efterrätt! Och med dessa saker vann vi utmaningen över killarna, yes =)!



Resan slutade lördag då vi gick upp kl 5 för att packa ut och börja hemresan kl 6. Då var jag trött! Dessutom så var det "stau" och snöstorm genom hela södra Tyskland så vi var inte hmma förrän vid 1-tiden på natten...

Men det har ändå varit en helt underbar semester med trevligt sällskap!

Lite bilder från veckan...









Nu ska jag iväg för ett planeringsmöte om vår 100-årsfest som vi ska ha på lördag! (Fyra tjejer som fyller 25 år)
Ha en bra kväll!

RSS 2.0