2 dagar kvar...

Igår kväll var jag på Bikram Yoga kl 20.30-22.00. Var helt slut innan vi skulle åka dit och tänkte att jag orkar inte träna så här sent! Men när jag väl kom dit så får var jag pigg. Man får massa energi när man kommer in i den värmen och där är en hel full sal av människor som oxå ska träna på den tiden på kvällen...
Det var ett riktigt härligt pass och det kändes riktigt skönt att komma hem efteråt och kunna lägga sig i sängen med gott samvete.

Idag blir det dock ingen träning, men ändå en fullbokad dag. Först är det dags för jobb med examensarbetet, sen ska vi på "After School" med skolan på lilla torg (som after work) och sist, men inte minst, ska vi hem till Lisett & Patrik och ladda upp med sällskapsresan inför skidsemestern! Den sista punkten är obligatorisk inför varje skidemester!
För nu är det bara 2 dagar kvar tills vi åker! Det är helt sjukt! Det ska bli så himla kul...

Men innan dess är det en del som står på "att göra" listan imorgon oxå. Bl.a.
  • Examensarbete
  • Packa klart
  • Lämna katterna till mamma
  • Träning (IW/cirkelgym)
  • Göra matsäck till resan

25-årsfest!

Ikväll är det dags för Sara 25-årsfest! Det ska bli riktigt kul med både mat, dricka och dans.. En riktigt fest!
Men först måste jag göra mig i ordning... Har hjälpt en kompis att flytta nu på dagen, så känner mig lite äcklig! Så det är dags att hoppa in i duschen för att sen packa väska till ikväll och sminka mig. Måste packa eftersom vi ska sova över hos Lisett & Patrik ikväll eftersom de bor precis bredvid lokalen som festen är i, perfekt =).


Lisett, Sara och jag på midsommar 2009.

Sen imorgon ska jag spela serien i badminton.. Kommer nog vara lite seg, hehe. Men den första matchen blev i alla fall inställd så vi ska inte ha samling förrän kl. 14. Då har jag förhoppningsvis vaknat till liv =). Skulle egentligen inte spela imorgon alls, men en av de andra tjejerna som skulle spela har skadat sig. Så de ringde mig och frågade om jag ville spela. Känner väl egentligen inte supermycket för det, men kan inte säga nej. Fast nu när det inte blev någon morgonmatch känns det ändå bra! Då kan vi sova länge och sen äta en riktig storfukost ihopa som vi hade tänkt... mums!

Om exakt en vecka har vi haft vår första dag i skidbacken, jippie! Kan inte fatta det... Bokade resan i september och då kändes det som att det aldrig kommer bli dags.

Veckans blogg!

Hej!

Nu gör jag något som inte är likt mig! Men det är kul...

Jag är med och tävlar om veckans blogg hos tanjaanderssoon.blogg.se. Tävlingen varar till imorgon kväll och varje person får rösta så många gånger man vill! Och eftersom jag hatar att förlora så vill jag vinna så gå in och rösta vet ja =)!

Jag har inte så många läsare, så ni som läser min blogg får gå in och rösta desto fler gånger ;-).

Tack för hjälpen!

Kram Petra



Äntligen träning igen!

Har inte kunnat träna på nästan två veckor eftersom jag varit sjuk, men ikväll ska jag äntligen träna igen. Är fortfarande lite snuvig, men orkar inte vänta längre! Så halv sju är det dags för bikram yoga! Känns bra eftersom då vet jag att jag komer bli helt slut och svettas riktigt mycket. Känner att jag behöver det när jag inte rört mig på så länge. Mår dåligt av att bara sitta still!



Och dessutom är det äntligen helg! Det kan ju inte bli bättre...

Eller jo, för det är dessutom en riktigt rolig helg! Ikväll ska vi hem till två kompisar och få middag efter träningen, perfekt! Och imorgon kväll är det dags för en kompis 25-årsfest, vilket ska bli riktigt kul!

Så för tillfället är mitt humör på topp!


Nu vill jag ha vår!

Nu är jag trött på att det snöar hela tiden. Tycker det är dags för plusgrader och vår snart!


Så därför har jag varit inne på polyvore.com och satt ihop ett eget kollage med vår/sommarkläder. De här sakerna kan jag lätt tänka mig att ha på mig en sommarkväll!


Summer clothes


Det är riktigt kul att göra sina egna kollage. Det är dessutom gratis att göra dem inne på polyvore.com och man kan hitta kläder från de flesta märken där!

Bu för Ellos!

Fick ett paket från Ellos igår med mina Wildflower by Kenza skor! Hur snygga som helst!
Vet inte hur jag ska kunna gå i dem bara, haha. Men jag tycker de är skitcoola så jag ska behålla dem ändå. Får väl träna på att gå i dem här hemma... De har liksom 12 cm klack och jag brukar gå i skor med 0 cm klack, hehe.

Fick även hem en klänning i samma paket. Ett svart fodral, hur snygg som helst! Men det sitter tajt så den dagen man ska ha det på sig får man inte äta för mycket så att magen putar ut =).

Så det var inte det paketet som var problemet utan jag fick ett nytt idag. Där skulle det vara ett par svarta remsandaler och ett par beiga chinos. Men nej, inte var där några chinos inte. Istället var där två muggar som ingick i ett erbjudande om att man fick dem om man beställde. Dessa hade jag dock redan fått med mitt förra paket då jag utnyttjade detta erbjudandet.
Jag ringde till Ellos kundservice och sa att mina chinos inte var i paketet fastän att det stod på följesedeln att de skulle vara med. Jag var hur trevlig som helst ocg inte alls sur men kvinnan som svarade var bara helt kort tillbaka. Hon sa inte ursäkta för att de hade gjort fel eller någonting. Utan hon sa bara att det hade blivit felexpedierat och att jag fick skicka tillbaka muggarna med retursedeln så fick de skicka nya. Det måste ju bli dyrare för dem att betala portot tillbaka för muggar som de säkert fått gratis (eller mycket billigt). De kunde ju låtit mig behålla dem istället tycker jag och bara skickat chinosen. Men, men... nu får jag väl ta mig till posten igen för att skicka tillbaka dem...


Nu till lite trevligare saker!
Imorgon är det fredag och det betyder att det bara är en vecka kvar till vår skidresa till Italien, jippie!!!


Bild från vår skidresa till Ischgl, Österrike 2007

Nej, nu ska jag fortsätta titta på OS. Ha en bra kväll!


Inspiration!

Jag fick lite inspiration idag när vi gick i affärer på lunchen...
Det har kommit in väldigt mycket olika armband med pärlor i alla dess färger. Tycker dessa är superfina!
När jag kom hem idag kom jag på att jag ju har en massa pärlor som jag köpt för länge sedan, men inte gjort någonting med på väldigt länge. Så nu tog jag fram dem och gjorde några armband i olika färger...

Här kommer bilder på dem, dock väldigt dåliga bilder.


De två sista blev med somriga färger så de kommer passa bra framåt våren när man börjar använda lite ljuasre kläder.

Jag fick även hem lite kläder som jag beställt på H&M:s hemsida idag. Bland annat en ljus jeansjacka. Har ingen sen innan men tycker det är jättesnyggt med jeansjacka på våren och sommaren. Och dessutom passade den perfekt, så det var kul! De andra sakerna jag fick hem var fina de med, så jag ska behålla allt =).

Bloglovin!

Följ min blogg med bloglovin

Hatar att vara förkyld!

Jag kände att jag började få ont i halsen förra måndagen. På tisdagen blev jag sjuk och det har FORTFARANDE inte gått över! Känns snarare som att förkylningen blir värre, suck!
Nu börjar jag få hosta oxå, det är det värsta jag vet.

Och det tråkigaste av allt med det är att jag inte kan träna... Tråkigt!


Men nu till något roligare...
Vi började att jobba med vårt examensarbete idag. Företaget vi sitter på är supertrevliga och hjälpsamma mot oss, så det är skönt!
Vi kom tyvärr inte så långt idag, men det brukar väl vara så första dagen innan man kommer igång. Men det ska nog bli bra. Det är i alla fall kul!

Semlor!

Nu har vi bakat och ätit våra goda semlor...

Ville bara visa en bild på hur fina de blev =)



Som vanligt tror jag att jag orkar äta hur mycket som helst, men jag var hur mätt som helst efter en semla, så det blev Alex som fick äta tre, hehe.

Nu sitter vi bara och tittar på OS. Det blir nog ingen film ikväll, båda två är ganska trötta...

Alla hjärtans dag!

Jag önskar alla en mysig alla hjärtans dag!

 

Nu ska jag och Alex baka semlor, mums!

Sen bli det en myskväll med god mat och film... Fick förresten en jättefin klänning av Alex i present idag =)


OS Invigningen

Idag har jag och ♥ inte gjort speciellt mycket!

Vi började vår lediga dag tillsammans med att sova länge, sen gick vi upp och åt frukost och tittade på OS invigningen (repris).
Så pampigt det var!
Och så sorgligt det var när Georgien skulle gå in. Jag är en sådan person som gråter åt allt på tv, så mina tårar bara rann... (För er som inte vet så dog en 21-årig rodelåkare från Georgien på ett träningsåk när han ramlade ur banan, och detta hände bara några timmar innan invigningen).
Men allt som allt var det en riktigt häftig invigning. Nu skulle man bara varit ledig i två veckor oxå så att man kunnat vara vaken på nätterna och se på alla sporter live. Men, men, man kan ju inte få allt =).

Ska i alla fall försöka titta på så mycket jag kan, älskar sport!




Wildflower by Kenza!

Jag klickade precis hem ett par Wildflower by Kenza platåsandaler och ett par Duffy sandaler på Ellos. Så nu får gärna snön försvinna för nu är jag redo för våren!

Dessa fina sandaler beställde jag:



Jag ska bara kunna gå i andalerna från Wildflower by Kenza oxå. De har 13 cm klack!!! Men jag tycker de är supersnygga! Tycker om både hennes skokollektion och hennes jackor från Jofama by Kenza!




Fredagsmiddag på IKEA =)

Nu har jag och Alex varit på IKEA och ätit middag, hehe.

Vi åt köttbullar med potatismos, brunsås och lingon, riktigt gott!



Och priset är det ju heller inget fel på ;-).

Det är egentligen sjukt om man jämför Ikeas priser med andra ställen, att de kan sälja allt så billigt! Tycker fler borde satsa på den affärsidén =).

Efter det åkte vi en sväng till mobilia. Där hittade jag en fin vårjacka på Vero Moda. Men tycker det är så svårt att välja. Eftersom alla butiker inte fått in alla vårkläder än så vet man ju inte om det kommer komma en finare jacka någon annanstans. Men om man då väntar kommer ju jackan på Vero Moda ta slut i min storlek, det går ju jäätesnabbt innan de gör det =(. Vilket I-landsproblem...

Nu är det dags för snacks och rött vin!

Sen imorgon ska vi baka semlor, mums...

Lunch på Redfellas!


Efter att vi letat resor en stund på nätet, men dock inte hittat något speciellt, begav vi oss av till Entré för att äta lunch...

Vi hamnade på Redfellas Juicebar!

Där åt jag en toast som hette Italian Job med prosciutto, mozarella, tomater, basilika och pesto.
Till det drack jag en smoothie som heter Passionate Pineapple med passionsfrukt, ananas, äpple, banan, mango och honung. Det var riktigt gott!

Deras toast är gjorda på surdegsbröd och känns lite nyttigare och bättre än typ Wayne´s toast. Kan varmt rekommenderas!


Semester i Grekland till sommaren (förhoppningsvis)!

Idag kommer mina kära klasskompisar Emelie, Lisa & Adelina hit vid lunchtid.
Vi ska se om vi hittar en resa till Grekland till sommaren. Vi ska åka iväg vi fyra och fira att vi är klara med utbildningen!!! Det hade varit riktigt kul att åka iväg tillsammans och bara slappna av och fira att skolan är slut!

Det ska bli såå skönt!

Jag måste bara få ihop pengar på något sätt, hehe. Har inte så mycket över nu när jag lever på csn... Men, men, det ordnar sig nog på något sätt. Får väl önska mig pengar i 25-årspresent och i examenspresent.



Grekland, here we come =)


Sista tentan avklarad!!!

Äntligen!!!

Nu kan man slappna av igen! Tentan är avklarad och det kändes som att det gick bra! Men man kan ju inte vara helt säker förrän man får tillbaka den...

Men behöver i alla fall inte plugga mer idag och antaligen behöver jag aldrig mer plugga till en tenta =).

Efter tentan var vi 20 st i klassen som var och åt lunch på Gozzip vid lilla torg! Det var riktgt gott. Jag åt fläskfilé med klyftpotatis och bearnaisesås, mums! Hade egentligen tänkt dricka en öl eller ett glas vin till maten för att fira, men eftersom jag typ lever på alvedon och nässpray idag så stod jag över...

Lite bilder från lunchen. Jag hade såklart inte med mig min egen kamera, så jag har tagit bilderna från Lizas blogg...



Jag och Jocum...



Sandra, Liza och Linda...



Veronika och Isabella...



Matthias, Ralle och Caroline...



Jan, Josse, Lisa, Adelina och Marie...

Det syns att alla är slutkörda efter en hård tid av tentaplugg och efter tre timmars hårdkörning då man ska få ner allt man har lärt sig på tentan =)...

Nu är det dags att städa lite här hemma innan det är dags för en välförtjänt vila!

Har blivit sjuk =(

Såå störigt!
Jag kände att jag hade lite ont i halsen igår och när jag vakande idag hade jag ont i halsen plus att näsan höll på att bli täppt. Och det har bara blivit värre under dagen!
Men har suttit i skolan o pluggat idag eftersom jag har tenta imorgon. Men orkade inte mer kl 3 utan gick hem och la mig i soffan! Där sov jag sen en stund. Men inte har det hjälpt...
Jag tog precis tempen och den stannade på 38,2 grader, suck!

Jag har inte tid att bli sjuk nu! För det första hade jag behövt plugga mer inför imorgon, men jag orkar inte. Sen vill jag kunna vara med på efter-tenta lunch och öl imorgon ju!!!!

MÅSTE bli frisk snabbt!


2 dagar kvar...

Ja, nu är det bara 2 dagar kvar till min sista tenta!!!
Så skönt! Men ändå nervöst just nu, för man vill ju klara den. Men det kommer säkert gå bra, har ju två heldagar på mig att plugga...
Igår hade jag och <3 en mysig hemmakväll. Det behövdes, lite paus från all stress!

Inget bra SM!

Det gick tyvärr inte så bra på SM. I dubbel hade jag räknat med det, så det gjorde inte så mycket. Men det var desto surare att förlora vår första mixed-match! I badminton spelar man numera bäst av tre set till 21. Och om det står 20-20 gäller det att man ska vinna med två poäng. Vi förlorade med 19-21, 23-21, 22-24!!! Otroligt störigt! Vi hade dessutom 5 matchbollar(!!!) i det sista setet! Det får man verkligen inte tappa...

Men jaja, inte mycket mer att göra åt det nu!
Vi blev i alla fall bjudna på mat av Alex mamma på kvällen, så jag körde hem från Varberg till Malmö till ett dukat middagsbord. Vi fick fläskfilé med potatis och sås och sen till efterrätt fick vi marängtårta med mjölkchoklad, mums!

Idag är det plugg som gäller. Bara tre dagar kvar tills min sista tenta nu!!! Kan inte fatta det! Det ska bli såå skönt när det är över, längtar!

SM i badminton

Ja, nu är det dags för mig att köra. Ska spela SM i Varberg i helgen och ska hämta upp Jennie & Jessica kvart över 4!

Tror tyvärr inte det kommer gå så bra bara. I dubbel möter vi Sverige-ettorna i första matchen. Men i mixed kan det i alla fall gå bättre, hoppas det!



Köpte förresten en fuskpäls på H&M idag. Tycker det är superfint på vissa människor men vet inte om jag själv passar i det! Men den var nersänkt till 150kr så jag tyckte det var värt ett försök =).

Nej, nu måste jag kila...

Plugg, plugg, plugg...

Det känns som att det enda jag gör för tillfället är att plugga. Och ändå känns det inte som att jag lär mig det jag ska, joobigt!
Har suttit i skolan i två dagar nu med Adelina, Lisa & Emelie och pluggat från 9-16. Sen igår läste jag en och en helv timme där hemma på kvällen oxå... Hoppas att något har satt sig!!!



Det är bland annat denna bok som jag föröker lära mig. Men beskattningsrätt är svårt. Det finns så sjukt många lagar och regler!

Sen ska vi även ha affärsjuridik på tentan, men det har jag inte läst sedan jul, så jag kommer knappt ihåg någontin av det!

Men, men, det löser väl sig! Har haft VG på alla andra tentor, och jag vill ju inte vara sämre på denna! Speciellt inte eftersom det är den sista tentan på utbildningen!
Sen är det nästan bara examensarbete och praktik kvar... Det är helt sjukt vad snabbt tiden har gått. Kan inte fatta att jag tar examen till sommaren och ska ut och jobba som redovisningsekonom =)!



Ungefär så här känner jag med skolan just nu...




Och så här trött är jag för tillfället...




RSS 2.0