Hemkommen efter en mysig helg på Lalandia!

Ja, vi kom hem för ett par timmar sen. Gud vilket väder det var att köra hem i. Vi har allvädersdäck på bilen. De är godkända att köra med även vintertid men jag rekommenderar verkligen inte dem när det är supermycket snö på vägarna... Men vi kom hem i alla fall =).

Vi har haft en supermysig helg. Bara tagit det lugnt, ätit gott, badat spelat spel och stickat! Kan knappt bli bättre! Toppen över i var att vi åkte och fyllde upp vårt förråd med sprit, vin och öl på border-shopen i lördags.. Så nu klarar vi oss ett tag till =).

Här kommer några bilder från helgen:


Alex är fortfarande som ett litet barn. Kan aldrig låta bli att leka och klättra =).


Där var väldigt mycket snö. Det var riktigt mysigt...


Jag på vägen till stugan från badet...


Flickorna sitter i stugan och stickar medan killarna är på border-shopen! Perfekt!


Fin naturbild...


Pizzabuffé på lördag kväll, mums!


På väg till badet på söndagen.


Det var en riktigt skön helg. Det är riktigt skönt att bara komma bort och inte ha något man "måste" göra, som man alltid har när man är hemma. Jag tackar Alex mamma som bjöd oss på denna minisemestern!

Men måste säga att jag kände lite press i helgen, hehe. Alex mamma sa att hon inte ville åka till Lalandia igen förrän hon har ett barnbarn att ta med. Och eftersom Alex är äldsta barnet i familjen så känns det ju som att hon syftade på oss... Men hon får vänta ett tag till =). Först måste ju båda gå ut skolan och sen så vill man jobba ett tag så att man får full mamma-penning och känner att man verkligen har råd med barnet. Men sen så ;-)

Är sämst på datorer!

Försöker göra en ny header, men är sämst på datorer plus att jag bara har paint på datorn och bilder blir superdåliga när jag förminskar dem! Så nu vet du vad du har att jobba med Malin, hehe!

Idag har vi varit hemma hos Lisa i klassen och pluggat! Blev dock inte supereffektiv pluggning utan vi satt och snackade och sen åt vi lunch med bullar och massa goda pålägg =). Trevligt var det i alla fall!

Nu är det dags för mig att börja tvätta så att jag kan packa sen. För imorgon vid lunchtid åker vi till Lalandia i Dnamark tillsammans med Alex familj och en annan familj! Det ska bli mysigt att bara komma iväg och bada lite, spela spel, sitta och snacka m.m.

Pluggat hela dagen!

Ja,  nu är det bara två veckor kvar till tentan och då sitter jag och mina skolkompisar i skolan varje ledig dag för att försöka suga in oss lite kunskap.

Men denna gången har det varit extra svårt! Jag brukar annars inte tycka att det är speciellt svårt men denna gången förstår jag typ ingenting, allvarligt!

Och vår lärare är jättetrevlig och snäll, men han är inte speciellt duktig på att lära ut. Det enda vi får höra hel tiden är massa olika historier om vad han och hans kompisar har varit med om. Och genom det lär man sig inte så mycket om beskattningsrätt. Men, men, förhoppningsvis löser det dig!

Fått hem mina kläder från H&M :)

Fick hem en del av mina kläder jag beställt på H&M idag.
Men en del saker dröjer lite och min svarta klänning som jag beställt har de nu ändrat leveransdatum på till vecka 28!?!?! Det är ju helt sjukt! Kan de verkligen göra det utan att ringa mig eller maila eller nåt...
Jag råkade se det eftersom jag gick in på "min sida" på H&M:s hemsida. Det nya leveransdatumet är ju mitt i sommaren och det är ju inte då jag vill ha den!

Men har lovat Alex att inte använda dem förrän efter skidresan eftersom jag egentligen inte fick shoppa innnan dess. Men det gör inget eftersom det ändå är vårkläder jag har beställt. Och med tanke på att det är minusgrader ute nu och att det ska bli snöstorm imorgon så klarar jag mig nog =).

Men får tyvärr skicka tillbaka de vita tygskorna jag beställde. De var alldeles för stora...

De här sötnosarna får jag tyvärr skicka tillbaka.

Kommer sakna min bästis!!!

Ja, min lilla favorit Sandra åker till Australien imorgon bitti och ska vara där i ett år... Alldeles för lång tid tycker jag. Hur ska jag klara mig utan henne så länge?!?!

Men hennes kära pojkvän kommer ju därifrån och eftersom han var tvungen att åka hem för att gå klart universitetet där så åker hon med och går även hon klart sin utbildning där. Men jag kommer ju att sakna henne så mycket!

Vi har varit kompisar sen vi var typ 5 år, så vi kom på innan ikväll att vi har 20-årsjubileum i år!!!
Det är faktiskt lång tid...
Men det kommer bli många, många år till...


Jag och Sandra på Gran Canaria 2008!

Arg!

Min blogg vill inte fungera som den ska, jobbigt!

För det första så ser jag inte ser jag inte min profilbild och arkiverade inlägg m.m. när jag går in på min blogg. Vet inte om andra gör det ?!?!

Sen har det blivit fel på mina html-koder eller något. För varje gång jag ska skriva ett inlägg så måste jag gå in och ändra där om jag vill ha en extra "tom" rad emellan texterna, för att avdela styckena (som nu). Riktigt irriterande. Och eftersom jag inte är särskilt duktig på datorer så kan jag inte lösa problemen =(.

Sen är jag även irriterad på en annan sak. Har gått och tänkt på det enda sen träningen i morse.
Här är historien:
Jag var på ett cirkelgym pass i morse på Friskis & Svettis. Det går ut på att där står massa maskiner i ett rum och så är där en ledare som hejar på en, typ som på ett jympapass. Musiken sätts igång i 45 sek och sen är det typ 8 sek vila då man ska hinna gå vidare till nästa maskin. Det är 22 maskiner och man kör 2 varv.
Men nu till saken. Efter cirka 10 maskiner på första varvet hör jag en av männen som har maskinen efter oss hela tiden säga: för helvete, kan ni inte lämna vattenflaskorna på ett ställe och inte ta med dem till oss. Han menar då att det går för långsamt i bytena så att han får vänta på att komma till sin maskin. Jag försöker då snabba mig att ta min flaska efter varje övning så att han inte ska behöva vänta, och det får han inte heller. Men sen efter första varvet när det är en liten paus, så säger han till mig igen. Jag svarar då trevligt att jag behöver ha med mig min flaska runt för att kunna dricka mellan vissa övningar. Jag säger även att det inte hade gått snabbare ändå eftersom vi oftast behöver vänta på dem framför oss. Så är det liksom. Han muttrar lite men säger ok. Men det värsta är att han muttrar hela andra varvet, men det är inte så att han behöver vänta på oss. Och oftast när jag tittar på honom så börjar han ändå inte köra förrän han suttit på maskinen i typ 10 sekunder. Om man har så bråttom och inte vill missa en sekund så börjar man väl köra direkt, eller?!?! Blir såå irriterad!
Vissa människor måste bara gnälla...

Känns skönt i kroppen efter träningen..

Ja, kom hem från träningen för snart en timme sen. Var på cirkelgym i morse. Det kändes riktigt bra idag, jag blev faktiskt inte ens speciellt trött och då tog jag ändå i mycket på alla konditionsövningar. Så det känns bra! Man kanske börjar bli lite mer vältränad ;-).

Efter det tog jag och Emelie en lång dusch med bastu på gymmet, riktigt skönt!
Nu har jag kommit hem och har precis ätit lunch och nu är det dags för att plugga...

Men ikväll blir det kalas! En av mina bästa vänner fyller 25 år idag!!! Grattis Lisett!!!



Äntligen helg!!!

Det är så underbart att det äntligen är fredag eftermiddag! Skolan är slut för veckan och jag får sova ut imorgon... I alla fall nästan. Ska på cirkelgym kl 11.00 med Emelie, men då behöver jag ju inte gå upp förrän kl. 10 =).

Har massa roliga saker inplanerad i helgen dessutom... Ikväll ska vi hem till Sara & Björn och äta middag och planera skidresan till Italien vecka 9, jippie!
Sen imorgon kväll ska vi hem till Lisett & Patrik för att fira Lisett. Hon fyller 25 år imorgon!
Sist men inte minst ska vi hem till Sandras föräldrar på söndag för att ha avskedsmiddag för henne. Hon åker till Australien på måndag och ska vara borta ett helt år, snyft =(. Vet inte hur jag ska klara mig utan min bästa kompis så länge... Hon och hennes pojkvän som kommer från Australien vill att jag och Alex kommer dit över jul & nyår, det hade varit sååå mysigt!!! Men det kostar ju tyvärr en del pengar...

Resten av tiden måste jag plugga. Låg långt efter redan innan och sen berättade vår lärare idag att han har missat att skriva upp två kapitel som vi ska kunna till tentan. Så nu har jag typ 230 sidor att läsa i boken tills på måndag plus att jag har typ 30 övningsuppgifter att göra, kul! Men jag får väl göra så långt jag hinner...

Men nu ska jag inte tänka mer på det idag! Nu är det dags för en liten vilopaus innan jag ska göra mig i ordning för att åka bort och få middag och planera vår skidresa =).

Vill ha!

Jag såg precis denna jacka från Vila inne på Nelly...
Tycker den är riktigt snygg!

Show Jacket SEK 599, Vila - NELLY.COM


Men jag ska ju försöka att inte shoppa mer innan skidresan!
Men det går som vanligt inte så bra... Jag handlade en del saker på H&M.s hemsida igår. Men har lovat att inte använda sakerna förrän efter skidresan, smart va! =)

Och för att få behålla dessa sakerna ska jag dessutom klara att vara utan både godis, kakor och chips m.m. ända tills nästa helg! Hjälp!!! Jag brukar typ inte klara att vara utan sötsaker mer än i max två dagar. Men jag SKA verkligen klara detta... Vill ju behålla sakerna som jag beställt ;-).

Beställde bland annat en ljus jeansjacka som jag ska ha i vår. Tycker det är superfint! Dessutom stickar jag en halsduk för första gången i mitt liv =), och det garnet passar perfekt till jeansjackan!
Så här ser jackan ut:


Jag beställde även en del andra saker...



Så nu kommer jag bli jättefin i vår =)!

Full dag!

Idag har jag inte haft en minut över och kommer inte ha det resten av kvällen heller.

Den började med att jag gick i skolan från 9-16. Direkt hem för att kasta i sig mat. Måste äta nu eftersom jag ska på yoga kl.19.30 och man ska helst inte äta senare än 3 timmar innan ett pass. Och nu emellan ska jag försöka plugga typ hela tiden. Har massa att ta ifatt i skolan, ligger tyvärr efter en hel del =(. Jag brukar aldrig göra det annars, brukar istället ligga en hel del före, och det kommer jag att göra i fortsättningen också. Det är ju sjukt jobbigt mentalt att hela tiden känna oro över att man MÅSTE läsa...

Så jag får väl se till att ändra på det denna veckan så att jag ligger före istället! Ska i alla fall kämpa för det!

Grattis älskling!

Idag fyller min sambo år ♥!!! Så i morse gick jag upp och gjorde frukost till honom och sjöng för honom! Gjorde en jättefin frukostbricka till honom, som jag tyvärr glömde ta foto på. Men han fick i alla fall te, juice, nybakade bullar, ägg, ett vaniljhjärta och sist men inte minst chokladbullar!
Chokladbullar har de alltid fått på sina födelsedagar i hans familj. I början tyckte jag inte alls att det passade till frukost, men nu har jag vant mig =).

I present fick han ett jättefint påslakansset (som jag ville ha, hehe) och en klocka. Han hade redan en fin klocka med silverlänk, men nu fick han en lite tuffare med svart läderrem! Den blev jättefin på honom...

Sen var han tyvärr tvungen att gå till skolan medan jag är ledig idag. Tråkigt!
Men jag har egentligen ingen tid att vila idag alls. Har en del kvar att fixa här hemma tills vi får gäster ikväll plus att jag skulle behöva plugga i ungefär tre heldagar i sträck för att komma ikapp.
Men jag somnade inte förrän ganska sent igår så tyvärr råkade jag somna om efter att han hade gått och vaknade inte igen förrän lite efter 11, panik! Så nu börjar jag bli stressad med allt jag ska hinna med. Tyvärr är det ju skolan som kommer bli lidande! Men, men, får väl försöka ta ikapp det en annan dag!

Fullspäckad dag!

Sitter och laddar inför att börja göra massa saker. Har hur mycket som helst som måste fixas idag...
♥ fyller år imorgon och jag har fortfarande inte köpt alla hans presenter! Och sen måste jag köpa massa gott så att jag kan ge han en riktigt fin frukost på sängen imorgon bitti.
Och eftersom han fyller år så ska vi ha kalas imorgon kväll och det behöver verkligen städas här hemma. Både dammas och dammsugas m.m. Och så behöver jag handla mat till det med. Och sen går jag dessutom i skolan idag och jag ligger efter med läsningen =(. Men, men, allt löser sig säkert!

Igår började jag och Alex att rensa vårt källarförråd. Vi får typ inte en en enda sak till där nere. Men gud, vad mycket skit man har sparat! Istället för att kasta det har man bara satt ner det i källaren! Vi blev inte färdiga igår, men jag tror ändå att vi kastade minst 6-7 kartonger med saker! Så när vi väl är färdig ska man nog kunna gå in där och hitta det man letar efter. Det är målet iaf=).

Lunch på Graffiti!

Idag åt jag, Emma & Jennie lunch på Graffiti café. Jag åt en ceasar-sallad, mums! Och dessutom får man bakad potatis och en bit baguette till salladerna där, kan det bli bättre!?!?! Sjukt mätt kan jag säga att jag blev...
Men det var trevligt! Vi hinner ju tyvärr inte ses så ofta nuförtiden. Man har så mycket med skola och träning m.m. I för sig så tränar ju jag & Jennie ihop, men det är inte samma sak som att sitta och äta och snacka skit =).

Nu är det dags för mig att plugga en stund innan jag ska ge mig iväg till badmintonträningen kl.17.30. Har massa jag behöver läsa plus att jag har övningsuppgifter jag behöver göra, pust!

Jag var förresten på mitt andra bikramyoga pass igår kväll. Det kändes som att jag svettades ännu mer än förra gången, om det nu är möjligt! Men det kändes riktigt bra. Jag behöver verkligen mjuka upp min stela kropp!

Bikram Yoga

Jag & Alex var och provade på Bikram Yoga för första gången i morse. Skulle vara där 8.00 så det var till att stiga upp tidigt.

Bikram Yoga är Hatha Yoga som man utövar i 40 gradig värme. Fråga mig inte vad Hatha Yoga är men man ska i alla fall ta sig igenom 26 olika poser på 90 minuter.

Jag kan säga att det var riktigt varmt i salen. När man först gick in där så slog värmen bara emot en. Men efter ett tag så blev man lite mer bekväm med värmen. Vi började med en andningsövning och sen gick vi in i de stående poserna. Efter dem var det dags för de liggande poserna och så till sist avslutade vi med en annan andningsövning.
Jag kan säga att jag har aldrig svettats så mycket i hela mitt liv! Det var helt sjukt! Men samtidigt är det väldigt skönt, för det känns som att man rensar ut all skit ur kroppen. Man är dessutom helt i sin egen värld där inne i salen. Man glömmer bort alla vardagsbekymmer och går helt upp i poserna. Detta måste man göra annars klarar man inte av att utföra dem på rätt sätt. Jag är riktigt stel men klarade ändå av att utföra de olika poserna bättre än jag trodde. Det är klart att man kan gå hundra gånger längre ner eller djupare i alla övningar, men det kändes ändå bra. Vi har köpt ett tiodagars introkort så ska förska gå ungefär sju gånger på de tio dagarna. Jag tror att man kommer gilla det mer och mer ju fler gånger man utövar det och kommer in i det. Jag tror verkligen det är ett bra komplement till annan träning.

Nu sitter jag här och ska försöka plugga lite...
Sen kl 17 ska jag vara i badmintonhallen för vi har seriematch ikväll! Hoppas vi vinner!

Trött i kroppen!

Sitter i soffan med en kopp varm choklad just nu. Helt slut i kroppen efter ett hårt träningspass igår och två träningspass idag..

Idag Tränade jag skivstång och bosu på morgonen. Vi skulle egentligen köra skivstång och spinning men snälla Lena ändrade så att vi provade hennes bosu-pass istället. Det var jättekul men supersvårt! Jag trodde att jag hade ganska bra balans men det hade jag inte visst! Det var riktigt svårt att hålla balansen på bollen samtidigt som man skulle göra övningar på den. Men det är nog riktigt bra träning.
Jag kan tänka mig att jag kommer ha ont i alla möjliga muskler som jag inte visste jag hade imorgon...


Så här ser en bosu-boll ut. Man gör en massa balansövningar och styrkeövningar på den.

Imorgon börjar skolan igen, suck! Det har varit såå skönt att ha varit ledig i tre veckor nu. Jag ska nog bli hemmafru istället ;-). Nej, det hade jag nog tröttnat på efter ett tag. Det är faktiskt ganska kul att gå i skolan oxå men vi kommer ha en riktigt jobbig period i skolan nu. Först en tung beskattningskurs och sen ska vi göra examensarbetet med. Men till sommaren tar jag examen!!!

Soffmys!

Sitter just nu och myser i soffan med världens största kopp te...
I morse var jag & Emelie och styrketränade på Friskis. Det var jobbigt att gå upp & komma igång, men gud så skönt det känns efteråt!!!
Jag tränade ben idag och sen sprang jag tre kilometer på löpbandet i 12km/h. Har tränat varje dag denna veckan så jag var helt slut i kroppen efteråt. Det är en sådan härlig känsla när man känner att man verkligen tagit ut sig tycker jag. Men kommer nog va rätt trött i kroppen imorgon då jag har två träningspass framför mig.
Som jag skrivit innan så ska jag gå på skivstång/spinning på förmiddagen. Men nu har vår badmintontränare fått för sig att vi ska träna imorgon eftermiddag eftersom vi har match på tisdag kväll, hjälp! Jag vet inte hur jag ska kunna gå på måndag, hehe. Men det löser väl sig på något sätt =).

IFORM

Jag va inne på Iforms hemsida igår och där hittade jag något jag tyckte var skoj. Man kan lägga upp en profil där och då kan man på deras träningsguide lägga in alla sina träningspass, både utförda och sådana som kommer, och skriva in vad för typ av träning det var, hur lång tid man tränade och hur träningen kändes osv... Tyckte det var en bra sak. Då kan man bara gå in & kolla exakt vad man tränade för t.ex en månad sen och se hur man utvecklats. Man man kunde även lägga in tider och sträckor när man t.ex är ute och springer. Sen finns där grafer som visar utveckling m.m.
Jag tycker sådana saker är inspirerande. Tycker om när man kan se förbättring, det får mig att vilja träna och kämpa ännu mer. Kan kanske bero på att jag är världens största tävlingsmänniska som alltid vill se resultat, hehe.
De här sakerna kan man använda sig av inne på träningsguiden:
  • Kalender
  • Träningsservice
  • Statistik över din träning
  • Dina löparskor
  • Vikt & puls
  • Dina program
Det enda som jag tycker är negativt är att man i kalendern inte kan skriva alla typer av träningar. Där finns en del förvalda och annars får man välja "annan" träning. Och eftersom jag bland annat spelar mycket badminton eller går på nåt pass på friskis & svettis så står det bara annat på mig hela tiden. Det hade varit bättre om man då själv kunde skriva in vilken typ av träning det rör sig om så att det syns i kalendern.
  • Kalender / Träningsservis / Statistik över din träning / Dina löparskor / Vikt & puls / Dina prog

Träning!

Ja, nu har jag kommit hem från träningen och dessutom hunnit med att laga & äta middag. Vi åt kycklingfilé med ris, hemmagjord brunsås & sallad med allt möjligt i, gott!
Idag var det badminton som stod på schemat! Vi körde först fys med olika hopp och fotarbetsövningar i en halvtimme. Sen körde vi övningar på halv bana. Det var en bra och rolig träning!
Men jag kommer nog ha sjukt ont i min tå imorgon =(. Lyckades ju med att få nageltrång när jag var reseledare och gick i högklackade pumps i värmen hela tiden. Och det vill inte ge med sig så jag har fått operera tån två ggr hittills. Och nu har jag fått tillbaka det igen, suck! Kan inte använda alla mina vanliga skor, jobbigt!
Men nog om det!
Ska ändå träna mer i veckan. Imorgon eller på lördag ska jag till Gymmet och köra kondition och styrketräning tänkte jag. Och på söndag förmiddag ska en som vi känner som är ledare ha sitt övningspass inför den nya terminen på Friskis. Så då är vi inbjudna att vara med på hennes pass som är skivstång/spinning. Det är gratis då vilket är väldigt bra! Jag hatar egentligen spinning, men det är bra träning, så jag ska kämpa på ändå =).
Sen söndag eftermiddag ska vi ha badmintonträning eftersom vi har match på tisdag.
Så det blir en träningshelg, kul =).

Ledig dag med älsklingen

Jag hann göra alla punkter på min lista utom att stryka igår, så jag tycker att jag var ganska duktig =).
Men kom istället på en till sak som måste göras, dammsuga! Men, men, det kommer...
Idag har jag och Alex varit lediga tillsammans. Vi sov först väldigt länge, sen gick vi upp och åt en mysig frukost. Sen har vi faktiskt varit ganska duktiga och pluggat en del båda två, vilket jag verkligen behövde. Har hunnit läsa 2 kapitel idag, så nu känns det lite lugnare igen.. Men jag har måånga kapitel kvar att läsa!!!
Sen i eftermiddags åkte vi till Allfrukt och handlade frukt & grönt, det är så sjukt mycket billigare där. Sen när vi kom hem gjorde vi världens godaste pastasallad.
Dessa sakerna hade vi i:
Fullkornspasta
Kyckling
Två sorters grönsallad
Tomat
Gurka
Rödlök
Avokado
Champinjoner
Cashewnötter
Mango- & chili dressing
Den var riktigt god! Mums!
Nu ska vi alldeles strax åka och spela badminton. Så jag måste nog gå och byta om nu!

Sovmorgon!

Jag tänkte att jag kanske skulle vända tillbaka dygnet nu när jag gick upp tidigt till skolan igår, men det blev inte så. Låg och vred mig i sängen till cirka halv 2 inatt. Och därför vaknade jag inte förrän kl 11 i morse. Inte bra! Vill ju komma in i normal rytm igen och somna före 12 och vakna senast 9. Hur ska jag annars orka med att gå upp till skolan kl 7 från och med nästa vecka?!?!
Men jag har ju i alla fall några dagar till på mig att ordna det =).
Nu är jag ju ledig men har ändå en massa saker på min lista som jag ska göra. Idag ska jag:
  • Åka och lämna tillbaka en sak på Bauhaus
  • Åka till Stadium
  • Diska
  • Handla mat
  • Vika tvätten
  • Stryka
  • Laga mat
  • Träna Indoor Walking kl 18!!!
Vi får väl se om jag hinner med allt. Innan jag börjar med listan ska jag i alla fall duscha och äta frukost...

Extra lov!!!

Ja, imorse började skolan och kl 12 var den slut för denna veckan =).
Vi skulle ju skriva uppdragsbeskrivning inför examensarbetet denna vecka och det tog inte alls lång tid utan vi var klara vid lunch första dagen, nice! Så nu e man ledig i en vecka till. Så himla skönt!

Så nu kan jag ligga i en sån här och slappa hela dagarna!!!


Eller inte riktigt hela dagarna kanske. Jag måste fixa lite här hemma med lägenheten. Sambon kommer bli galen på mig om jag inte göra  något när jag är ledig en hel vecka, hehe. Sen måste jag faktiskt läsa i min skolbok oxå som jag inte har kommit längre i än förra gången jag skrev...

Men ändå, så sjukt härligt att vara ledig igen. Jag kan knappt fatta det!

Ska försöka va duktig me träningen denna veckan oxå då, nu när jag har tid till det. Vi får väl se hur det går...

Tillbaka till skolan.

Ja, idag är det dags att börja skolan igen. Jag börjar med att min examensgrupp ska träf kl 9 för att göra uppdragsbeskrivning till examennsarbetet. Den ska vara klar på fredag. Men det är inte nog med det. Om en vecka ska jag ha läst minst 150 sidor i min nästa skolbok och jag har läst 8 hittills... hhmmm, kanske dags att sätta fart med det oxå. Jag hade tänkt att plugga supermycket på lovet, men tiden har bara flygit iväg så det har inte blivit någonting. Men ett skönt lov har jag haft iaf =).

Just nu sitter jag och äter frukost och kollar upp bikramyoga på internet. Det är yoga i 40 grader. Jag har aldrig fastnat för yoga men har några vänner som går på det och tycker det är mycket bättre än vanlig yoga. Så jag tänkte nog prova på det. Man kan köpa ett tio dagars introkort för 295kr där och då får man gå på hur många pass man vill under de tio dagarna. Ska kanske göra det nästa vecka.
Det passar dessutom in med att jag sa till Alex att ett av mina mål med detta året var att bli vigare. Jag är så fruktansvärt stel, kan ju knappt sitta med benen rakt fram utan att det tar emot, haha. Nej, riktigt så illa är det inte, men nästan! Så nu J-vlar ska Petra bli vig och stark!!!

Beach 2010, here I come =)!!!


Nyår 09/10!!!

Vi hade några underbara dagar uppe i Sara & Magnus stuga i Båstad...
Det var precis lagom, lugna dagar och en rolig nyårsafton tillsammans med vänner!

På nyårsmenyn stod:
Förrätt: Räksoppa med vitlöksbröd.
Huvudrätt: Kycklingfilé fylld med vitlöksost och inlindad med parmaskinka. Till detta hade vi tagliatelle och wokade grönsaker.
Efterrätt: Vit chokladmousse med varma bär.
MUMS!!!


Här kommer några bilder från helgen:
















Nu är det dags att ta tag i sina nyårslöften...
Mina är bland annat att jag ska träna regelbundet, äta nyttigare och shoppa mindre!
Vi får se hur länge de håller, hehe!