Ingen träning pga operation =(

Jag kommer inte kunna träna på typ en månad, suck!

Har haft nageltrång i typ ett halvår nu. För ca tre månader sen var jag på vårdcentralen för att kolla det och eventuellt operera det (har opererats för det två gånger innan), men hon sa typ bara att kroppen läker det av sig själv och att det inte var tillräckligt dåligt för att göra något åt. Jag blev så arg. Ska det behöva gå så långt att man inte kan gå tills de gör något åt det?!?! och nej, min kropp läker inte det. Har ju haft det förr och då har det inte läkt av sig själv. Jag var tvungen att bli så arg så att jag typ började gråta innan hon fattade att något måste göras. Till slut sa hon i alla fall att hon skulle skicka en remiss till en fotspecialist som skulle kolla på det. Hon sa dock att det kunde ta lite tid innan jag fick tid där.

En vecka efter att jag varit på vårdcentralen fick jag hem en remiss med en tid. Tänkte först att "oj, det gick ju snabbt", dvs innan jag såg när tiden var. Den 3 maj... Jag tänkte bara nej, måste jag gå så länge... Detta var ju i februari.

Så jag har i alla fall gått med detta sen dess. Har kunnat träna hyfsat bra, förutom badminton som gjort skitont, och bara kunnat gå i skor som är "bra" för fötterna. Men nu i slutet av förra veckan blev det mycket värre. Var ute och sprang i fredags och efter det har min tå varit totalt förstörd. Det blöder och varar och tån är svullen. Har så sjukt ont! Kan inte ens gå i ett par vanliga skor utan har fått ha sandaler. Det är kallt i sandaler när det inte ens är 10 grader ute kan jag säga. Måste ha sett ganska komiskt ut när jag cyklat till jobb med tjock jacka, halsduk och vantar och så sandaler till det, hehe.

Men så igår var jag äntligen hos fotspecialisten. Jag hann vara i rummet i ca 2 minuter innan läkaren konstatera att min tå är väldigt inflammerad och måste opereras. Så han skrev ut ett recept på penicillin till mig som jag ska äta nu i ca 10 dagar och nästa tisdag ska han operera min tå.
Man tar då bort nageln på den sidan av tån som är inflammerad. Detta har de gjort på vårdcentralen två gånger, men skillnaden han gör är att han går djupare. Han går in en halv centimeter under nageln för att ta bort vävnaden så att nageln inte ska växa ut mer där igen, någonsin. Detta fungerar i de flesta fall och gör så att det inte kommer tillbaka. Han vågade inte garantera nåt men jag hoppas verkligen det fungerar på mig. Är såå trött på det nu. Vill bara kunna gå i alla skor och träna allt jag vill utan att det ska göra ont!

Vill inte visa nån bild på tån för den ser så äcklig ut!

Så efter operationen kanske jag inte kan träna på två till tre veckor till för det måste ju läka ordentligt. Men sen så...

Sorry för ett tråkigt och negativt inlägg, men var bara tvungen att skriva av mig det här...

Kommentarer
Postat av: Tobbe | Tävling om parfymer på bloggen! :)

Ja det är jag. :) Vadå då? :)

Okej, Picasa använder jag aldrig, haha. :P Använder GIMP! :D



Har en tävling på bloggen om parfym, Var med du med?

Här är länken: http://tobbees.com/2010/may/tavling.html#comment

2010-05-04 @ 23:14:52
URL: http://tobbees.com
Postat av: LaLizita

Men usch!

Ja jag kommer ihåg på festen att du nämnde något om nageltrång men fan jag va nog för full för o fatta för sen glömde jag det ganska snabbt igen :S



Jobbigt att du gått med det så länge nu och att du inte kan träna på ett tag! Hoppas det ordnar sig sen iaf!



Jag har också fått ett problem som jag inte vet vad det är.. Jag har ont i benen typ, under min vänstra fot. Inte på hälen och tårna men typ allt där emellan så jag typ haltar när jag går, har gjort i 3 dagar nu.. Jag kan liksom inte sätta ner foten och stödja normalt på den för då gör det ont så jag trampar ner på sidan på nåt konstigt sätt..

Undrar vad detta kan va.. Haft det i 3 dar liksom. Kan ju inte vrickat nåt i helgen för jag hade låga stövlar. Jättejobbigt iaf för jag kan ju inte heller springa nu :(

2010-05-05 @ 00:17:43
URL: http://lalizita.blogg.se/
Postat av: Marie - Utmaningen!

fy vad jobbigt de låter! och är! men skönt att få det överstökat kan jag tro..:)

2010-05-05 @ 09:10:21
URL: http://rockspots.blogg.se/
Postat av: Jennie

sv: tacktack! dock får de bli när min hals har repat sej, har ont i den :(



ska du inte gå och se dem då? de är sååå värt de :D:D



tack detsamma!

hur är allt med dej idag?

kram

2010-05-05 @ 09:50:55
URL: http://jennsiii.blogg.se/
Postat av: Alva

Men åh det låter ju faktiskt jätte bra! :D

Måste jag absolut prova någon gång!



Och hoppas din dag också bli bra!

2010-05-05 @ 16:18:27
URL: http://alvaaahs.blogg.se/
Postat av: karin

Fin blogg!

2010-05-05 @ 16:55:44
URL: http://kaeris.devote.se
Postat av: emma s

Vad tråkigt... men håller tummarna för att det blir helt bra efter operationen! :D

2010-05-05 @ 17:13:35
URL: http://fitmyself.blogg.se/
Postat av: Anna

usch nageltrång kan ju göra skitont!! att du fick vänta så länge! du skulle inte ha gått med på det!!! man måste stå på sig för att få vård nuförtiden tydligen! illa.



hoppas operationen går bra!

2010-05-07 @ 23:44:07
URL: http://annaflickan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0